Colecție de Albume cu Icoane și Fresce (PDF – Download gratis)

                         


În albumul Yuri Kholdin (+ 2007) „Prin vălul cinci secole” însoțește articol (doc.) Ekaterina Danilova. Prieteni!Aceste materiale vor ajuta să-ți spun Acatistul Maicii Domnului de la școala duminicală. Cu Dumnezeu!

Acatistul Maicii Domnului.Surorile cor Manastirea Diveevo.
37:36
ediții străine album. Icoane, fragmente de fresce, obiecte de artă religioasă. Bizant secolele XI-XVI-lea.

SHOW În New York
332
Album de publicații străine. Icoane, fragmente de fresce, obiecte de artă religioasă. Bizant secolele XI-XVI-lea.
SERBIA EVUL MEDIU
arc slavo-bizantină

Serbіya. Serednі vіki
111
Fragmente din carte tehnica IOANNIS Charilaos VRANOS de iconografie (Grecia) (în limba engleză)
Fresce ale mănăstirii Decani. Kosovo, Serbia.
Sursa http://vk.com/eikon.eleon

Rozpisi Atenskogo Sіonu
123

(numerotare despre trei sute!) De carte Markelov „Sfinții din Rusia antică.”

GV Markelov Saints Dr. ..
297
Icoane grecești

Іkoni gretskogo scrisoare ..
200
Fișier Filatov VV Dicționar izografa.pdf

Manuel Panselin (sfârșitul XIII -. Începutul secolele XIV)

Manuel Panselin (final ..
266
Icoane ale Școlii cretane

Școală Іkoni Kritskoї
259
publicația.
Trei cuvinte defensive ale timpului Ioan Damaschin fost imemoriale luate în considerare pentru cele mai bune din ceea ce a fost vreodată scris pentru protecția venerarea icoanelor.
Album de icoane bizantine

Vіzantіyskі іkoni
113
Antice icoane ale lui Isus Hristos (album greacă)

Drevnі іkoni Ііsusa HRI ..
135

Павел ФлоренскийИконостас
5:24:06
Fresce ale Bisericii Adormirea Maicii Domnului Mănăstirea Studenica, Serbia.

Frescele bisericii Uspіnnya B ..
152

Școală Yaroslavl de icoane ..
22

Fișier Gusev EK – Andrei Rubliov. Din colecția de Executivul ..

ANDREI Cuviosul iconograf

Fișier Markelov GV – Modele iconice carte. Tom 2.djvu

Desen – baza orice imagine, inclusiv icoane. Înainte de a prelua vopseaua, pictor trebuie să pregătească viitoarele icoane desen. Desen determină stilul de imagine, compoziția, proporții de cifrele, natura și locația liniei – într-un cuvânt cadru, care este necesară pentru culoarea. Pictograma nu poate fi pete aleatoare, culoare haotice. Acesta este unul dintre principiile de bază ale picturii icon. Intreaga structura de piese de tăiere, haine gap și fețe ohreny determinate de modelul inițial …
Pe exemplul de viața și lucrarea dintre cele mai renumite pictori într-un mod accesibil autorul spune despre bazele spirituale ale iconografiei ruse, pe etape de dezvoltare, în creștere, declinul și renașterea fenomenului minunat, care se numește icoana ortodoxă și se numește revelația lui Dumnezeu în liniile și culorile …
Cartea – un studiu fundamental cu privire la activitatea de Andrei Rubliov. Autorul, doctor în Arte, profesor universitar, academician al Academiei Internaționale slave VG Bryusov cu excepția lucrărilor de Andrei Rubliov are în vedere o serie de alte lucrări antice iconar – Daniel Negru. Acești artiști legate prietenie creativă și de colaborare în Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Vladimir, în Catedrala Sfânta Treime a Sfintei Treimi-Serghie Lavra, în templele Zvenigorod … Cartea este de aproape 200 de culori și tonuri ilustrații.
Cartea a relevat subtilitățile iconografia antică și noilor tehnologii, ținând cont de regândirea apariția materiale moderne. Cartea este bine ilustrat și arată toate etapele de lucru privind crearea de icoane:. Producția de plăci, aplicarea Gesso (sol) preparat din minerale naturale, vopsele, detalii cu privire la activitatea de aur, iar altele fotografii colorat arată o pictogramă în devenire, deschise momentele secrete ale luare ambarcațiuni publicarea interesant nu numai specialiștilor, ci și un public mai larg, mai ales că cartea a fost scrisă o limbă fascinantă cu cazuri anecdotice din practica autorului. Publicarea de ilustratii 180 de mii de trupe.
Cartea a încercat o analiză cuprinzătoare a fenomenului icoanei, care a jucat în cultura rusă de secole cel mai important rol spiritual și estetic. Urmărim istoria apariției și formarea pe pictogramă și teoria sa a Imperiului Bizantin timpuriu, Rus Ancient a secolului XX Rusia. Studiul se pe mai multe nivele: pentru a studia teoria de formare a icoanelor pe teologice nivelurile, filosofice, estetice; analizat limbajul artistic de icoane pe cea mai mare scena sa de dezvoltare – în Bizanț și Rus antică.
Прориси из книги Труд иконописца (мон. Иулиания) – 2008

Прориси из книги Труд и..
82
Cartea, care a apărut pe baza cursului curs omonim, autorul expune sistemul de proiectare în mod constant frumos a unei biserici ortodoxe, principalele ciclurile poveste și opțiuni pentru interpretările lor grafice ale vechi pictura rusă. Capitole separate sunt dedicate la originea și evoluția formelor de iconostasul mare rus, povestea ciclului pasionat, o imagine personală a lui Isus Hristos și a Fecioarei.
Natura a prezentării, care combină rigoarea de stil si usurinta de formulare, precum și saturația mare a cărții materiale de fapt și imagini face util și necesar la cea mai largă audiență .
Библиотека школы

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s